Beklager, denne hjemmeside vises ikke korrekt i versioner af Internet Explorer, der er śldre end version 9.

Du bedes derfor opdatere din browser.

Lokaleudlejning 

Lokalerne i Arden Kulturhus administreres af biblioteket. Foreninger og institutioner i Mariagerfjord Kommune skal selv booke via Conventus. Klik her for at oprette dig eller din forening i Conventus.

Vi gør opmærksom på at gældende regler vedr. restrikitoner i fht. Covid-19 skal overholdes i Kulturhuset. Afholderen af et arrangment/en booking er ansvarlig for at alle deltagere kan fremvise Coronapas.

Se kalender over lokaler i Kulturhuset (klik på Arden Bibliotek og Kulturhus i fanen til venstre)

Ved behov for hjælp til oprettelse kan der rettes henvendelse til Kultur og Fritid på tlf.: 97 11 35 00. Arbejder du i en af Mariagerfjord Kommunens afdelinger, så forhør dig hos din leder, der har adgang til bookingsystemet.

 

Regler for brug af lokaler i Arden Kulturhus

Mariagerfjord Kommune har vedtaget særlige regler for brug af lokalerne i Arden Kulturhus. Læs om lån af kommunens lokaler (link til lokaleanvisningsreglerne) Mariagerfjord Kommune har vedtaget, at foreninger skal betale et mindre gebyr for brug af salen - 25. kr. pr time.

Alle øvrige brugere skal betale timepris for at benytte lokalerne.

Priser for private aktører og virksomheder

Almindelige mødelokaler:......................................................100 kr. pr. time / 1000 kr. pr. døgn

Salen:................................................................................250 kr. pr. time / 2500 kr. pr. døgn

 

Huset må tidligst benyttes fra kl. 07.00 og skal forlades senest kl. 24.00

 

Lokalerne

Klik på et lokale for at se bordopstilling.

Salen 136 m² (ca. 150 pers.) Se billeder og mål på salen.

  • I salen finder du følgende udstyr: Lærred, klaver, flipover, DVD-video, projekter.
  • Mikrofoner og lyspenner kan lånes ved kontakt til biblioteket.
  • Der er desuden installeret teleslynge.

Mødelokale 1: 18 m2 (ca. 12 pers.) 

  • Whiteboardtavle, mødebord samt mindre sofagruppe

Mødelokale 2: 21 m² (ca. 15 pers.)

  • Whiteboardtavle og mødebord

Mødelokale 5: 28 m² (ca. 30 pers.)

  • Whiteboardtavle og borde

 

I Kulturhuset forefindes der et køkken med service til 150 personer, dobbelt kaffemaskine, el-kedel, komfur med ovn, stort køleskab og hurtig opvaskemaskine.

Kulturhuset råder over 20 podier str. 1 x 2 meter i forskellige niveauer.

Hvis der ønskes hjælp til servicering kan Arden Kulturhusforening kontakts på tlf. 41 83 20 76 eller E-mail: skovvej43@gmail.com

Aflevering af det bookede lokale:

Når det bookede lokale forlades skal borde, stole mv. efterlades i den oprindelige opstilling. Vinduer og døre skal lukkes og låses, lyset skal slukkes og har arrangementet medført smuds på gulve og borde skal dette fejes og tørres over. Affald fyldes i containere ved Jernbanegade (op mod banen). Service skal vaske op og stilles på plads. Madvarer må ikke efterlades. Hvis rengøring/oprydning er mangelfuld, betales der for den nødvendige rengøring. Manglende/ødelagte inventardele erstattes.

Nøgle:

Afhentning af nøgle samt teknisk udstyr skal ske på Arden Bibliotek i den bemandede åbningstid. Udenfor bibliotekets bemandede åbningstid er der ikke personale, der kan låse døre op og vise til rette. 

Aflevering af nøgler kan ske enten via bibliotekets brevsprække (i kuvert med navn og udlejningsdato) eller i bibliotekets betjente åbningstid.

Teknisk udstyr:

Du skal på forhånd sikre dig, at du selv kan betjene det tekniske udstyr, og at eventuelt medbragt udstyr kan sammenkobles med udstyret i det bookede lokale. Ved lån af teknisk udstyr kan bibliotekets personale være behjælpelig med oplæring.

Internet:

Arden Kulturhus giver adgang til frit internet via et gæstenet med login.

  • Vælg netværket MFK-GuestNet
  • Gå ind på hjemmesiden www.netic.dk
  • Vælg fanebladet med SMS og følg vejledningenSkulle forbindelsens kvalitet mod forventet imidlertid medføre gener i forbindelse med afholdelsen af et arrangement, kan hverken Arden Kulturhus eller Mariagerfjord Kommunes IT-afdeling drages til ansvar.
  • Det er også dit eget ansvar selv at medbringe din egen enhed, der giver dig personlig adgang til nettet, hvis afholdelse af dit arrangement er helt afhængig af adgang til nettet. Udenfor bibliotekets bemandede åbningstid er der ikke personale til stede, der kan hjælpe. 

Kulturhuset i Arden, Bluhmesgade 19, 9510 Arden, EAN 5798004230718

 

Henvendelser vedrørende Arden Kulturhus:

 Lena Elise B. Green på tlf. 21 19 49 85 eller på mail - Træffes inden for normal arbejdtid 8.00 - 16.00

Spørgsmål vedrørende koncerter, udstillinger mm. kontakt formand i Kulturhusforeningen Arne Arildsen, mail og tlf. 41 83 20 76

Nordjysk Webdesign ApS