Beklager, denne hjemmeside vises ikke korrekt i versioner af Internet Explorer, der er śldre end version 9.

Du bedes derfor opdatere din browser.
Fredag den 7. april 2017
H. P. Lange & Band

Så er der blues i Kulturhuset -HP Lange & Band i Kulturhuset i Arden

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne. Nu er han aktuel med en helt ny cd - Travelling Man Blues – som har fået fine anmeldelser og mange roser for den instrumentale håndtering.
HP Lange & Band kan opleves på den intime scene i Kulturhuset i Arden fredag d. 7.april med den sædvanlige trio bestående af HP Lange på guitar og vocal, Dave Stevens på bas og Jens Kristian Dam på trommer. Desuden er banjospilleren Niels Bonefass trådt ind i billedet og bringer en tone af mountain music ind i den traditionelle bluesmusik.
HP Lange har tidligere vundet The Danish Music Award for bedste blues/roots udgivelse og er blevet nomineret bla. For bedste folk-instrumentalist og folk sangskriver. I 2011 blev HP Lange kåret som årets bluesnavn. 

På scenen leverer bandet et energisk mix af Delta Blues, gospel og folk. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet da HP Lange boede i Louisiana og rejste i Mississippi. Desuden er der kommet et strejf af cajun og oldtime i musikken, især når Niels Bonefass er med. Selv HP Lange kan så finde på at spille banjo.
Med Travelling man blues har HP Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af country blues’en, men også – endnu en gang – som en kunstner af stort internationalt format.
Denne aften kan man igen varme op til koncerten i Caféen på Arden Gl. Station, som er åben til kl. 20 med musikalsk underholdning om eftermiddagen – og hvor man kan få et specialtilbud på sin koncertbillet.

Kulturhusets EAN 5798004230718

Nordjysk Webdesign ApS