Beklager, denne hjemmeside vises ikke korrekt i versioner af Internet Explorer, der er ældre end version 9.

Du bedes derfor opdatere din browser.

Kommende arrangementer

Torsdag den 3. december 2020. kl. 15.30
Julefis med Trille og Tralle
Skovnisserne Trille og Tralle elsker at drille skovens dyr - men rævemor driller også og snupper Trille og Tralles nissetøj. Hvordan får de nu julestemningen tilbage? En sjov og musikalsk fortælling for hele familien med Susanne Breuning og Bente Eskesen som de skøre nisser.
Fredag den 22. januar 2021. kl. 20.00
Mikael K (Klondyke) . solo
Mikael K er en farvestrålende singer/songwriter, der mestrer det danske sprog – og er tilmed en underfundig historiefortæller. Mikael K har mange forskellige hatte på – musiker, tekstforfatter, klummeskriver og tv-vært - men først og fremmest er han en moderne troubadur.
Mandag den 25. januar 2021. kl. 19.30
Mod til at dræbe
Mod til at dræbe er en historie om en far og en søn med en indestængt fortid. Familiedramaet er baseret på Lars Noréns forestilling fra 1978. Teatret Møllen tilfører en unik omstændighed til dramaet, idet far og søn taler sønderjysk sammen, men rigsdansk når sønnens kæreste er til stede.
Fredag den 5. februar 2021. kl. 20.00
Elvis - kongen af rock`n`roll
Elvis kom fra fattige kår i de amerikanske sydstater og nåede en helt uhørt grad af succes både som sanger og som skuespiller. Peter Søvad, Klaus Thrane og Ole Sloth fortæller hans livshistorie i ord og toner - det bliver ikke kedeligt
Lørdag den 27. marts 2021. kl. 20.00
Alberte Winding & Andreas Fuglebæk
Vi kan med stolthed præsentere en af dansk musiks mest nærværende stemmer – Alberte Winding, som med sin varme og poetiske sensitivitet har rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år. Med sig har hun sin mand, Andreas Fuglebæk som akkompagnerer med sit dejlige melodiske guitarspil.
Lørdag den 3. april 2021. kl. 20.00
Ian Siegal & The Blues Overdrive
Ian Siegal er Storbritanniens mest prisbelønnede blues og roots musiker og har skabt sig et headlinernavn i hele Europa. The Blues Overdrive som denne aften agerer som backing band, har etableret sig stærkt på den internationale bluesscene og står bag dette unikke samarbejde.
Lørdag den 10. april 2021. kl. 20.00
Bob Dylan - 80 års hyldestkoncert
Der er næppe nogen enkeltperson, der har haft større betydning for nyere kultur- og musikhistorie end Bob Dylan. I 2021 fylder han 80 år, og det fejres med et brag af en hyldestkoncert med en række af landets bedste sangere og musikere i The Electric Bob Dylan Project.

Kulturhuset i Arden, Bluhmesgade 19, 9510 Arden, EAN 5798004230718

 

Henvendelser vedrørende Arden Kulturhus:

 Lena Elise B. Green på tlf. 21 19 49 85 eller på mail

Nordjysk Webdesign ApS