Beklager, denne hjemmeside vises ikke korrekt i versioner af Internet Explorer, der er ældre end version 9.

Du bedes derfor opdatere din browser.

Kommende arrangementer

Søndag den 24. februar 2019. kl. 14.00-16.00
Søndagscafe
Organisten Tamara Hougaard spiller og Lisa Rosendahl læser H. C. Andersen. Der er også fællessang med maser af vinterhygge. Der serveres kaffe og kage. Biletter købes på Himmerlandsbilletten eller ved indgangen.
Torsdag den 28. februar 2019. kl. 19.30 Teater. Servering af drikkevarer i pausen
Svend, Knud og Valdemar
Figaros "synger på sidste vers" i Peter Fristrups teaterstykke fra 1887. Tilsat ekstra sangnumre fra opera, operette og musical med Figaros komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften. Alle roller varetages af sopranen Lisbeth Kjærulff, barytonen Hans Dueholm, skuespiller og sanger Kristian Jensen med Rasmus Krogsgaard som Knud Lavards svævende ånd.
Lørdag den 9. marts 2019. kl.20.00
Hook Herrera & The Helping Hand Band
Hook Herrera er amerikaner med indiansk og mexicansk blod i årerne - og en fantastisk mundharpespiller og sanger.Han har turneret i USA og Europa bl.a. med blues koryfæer som Allman Brothers, Johnny Winter, Bonnie Raitt m.fl.
Torsdag den 14. marts 2019. kl. 18.00 - 21.00
Mathilde Falch - fortællekoncert
Mathilde Falch skriver nærværende, personlig og catchy rock på dansk. I sit foredrag spiller Mathilde sine egne sange i akustiske versioner og vil imellem sine sangene fortælle om sin egen historie i psykiatrien, om misbrug og ikke mindst sin vej over på den anden side.
Torsdag den 21. marts 2019. kl. 20.00
Caroline Henderson & Nikolaj Hess
Publikum har noget specielt at se frem til i foråret 2019, hvor de kan opleve Caroline Hendersons fantastiske stemningsfulde koncerter. På scenen kan hun opleves i duoformat sammen med den anerkendte jazzpianist og sin trofaste følgesvend gennem mange år Nikolaj Hess. Det giver endnu mere plads til Hendersons fantastiske vokal og til anekdoter og snak mellem numrene i disse mere intime omgivelser.
Fredag den 22. marts 2019. kl. 16.00-17.30
Fredagsmatiné med Voksen Koret
Voksenkoret fra Arden synger. Vi dækker op ved små runde borde og serverer kølig hvidvin eller vand med snacks. Biletter købes på Himmerlandsbilletten eller ved indgangen.
Lørdag den 30. marts 2019. kl. 11.00 - 12.30
Josef Kowalski - malerier
Josef Kowalski er autodidakt kunstmaler og har malet siden sin tidligste ungdom. "Mit foretrukne medie er olie på lærred. Min morfar, som både var håndværks- og kunstmaler, lærte mig de grundlæggende teknikker. Jeg lærer og udvikler mig fortsat i mødet med kreative mennesker og kunstnere." Fernisering og intimkoncert i forbindelse med åbningen af udstillingen.
Lørdag den 6. april 2019. 10.30
Sine og Frække Rikke
Alle elsker Sine og de frække dukker der siger alt det de voksne siger, man ikke må. I showet bliver det hele sagt med en medrivende humor med kant og med fuld pedal på det danske sprog. Det er underholdning, så tårerne triller ned ad kinderne på både børn og voksne. Kort sagt skideskægt for hele familien.
Torsdag den 11. april 2019. kl. 20.00
Amasia - lyde fra hele verden
Hvordan kan arabiske folkesange blive spillet af musikere fra Ghana, Brasilian, Letland og Nordjylland?? Musik er universelt og et sprog som vi alle kan tale, forstå og nikke genkendende til. Musikere kan kommunikere med toner selv når de ikke kan forstå hinandens sprog. Bassisten Kenneth Dahl Knudsen med rødder i Arden har samlet 10 musikere fra hele verden til denne koncert.
Mandag den 15. april 2019 - Onsdag den 17. april 2019. I den betjente åbningstid
Påskeferie på bibliotekerne
Pynt din egen æggeskals-urtepotte, så den til med karse og sæt den på påskebordet. Biblioteket har alle materialer - bare mød op. Vi maler mandag, tirsdag og onsdag op til påsken i den betjente åbningstid. Du må male 1 urtepotte og det gælder både børn og voksne - børn under 7 år skal følges med en voksen.
Mandag den 15. april 2019 - Mandag den 22. april 2019. kl. 10.00
Æggebingo
På biblioteket er vi blevet lidt påske-plim. Vi har sammen med påskeharen gemt en masse bingoæg rundt mellem hylder og bøger. Hvert æg har et nummer, der skal krydses af på en bingoplade. Jagten begynder d. 15. april og varer hele påskeugen. Der er en præmie på spil, måske bliver du den heldige vinder af det sjove æggebingo. Du kan deltage både i den betjente og selvbetjente åbningstid.
Mandag den 3. juni 2019 - Fredag den 30. august 2019
Sommerferiebamsen
Vores biblioteksbamse keder sig utroligt og vil rigtig gerne se verden. Lån bamsen med på ferie og tag et billede sammen med, eller af bamsen, der hvor du holder ferie. Skulle du ikke være heldig, at låne biblioteksbamsen med på ferie, kan du stadig være med. Du tager bare din egen bamse med og gør det samme. Vi vælger en vinder blandt de sjove, fine og finurlige billeder i sender til os.
Lørdag den 15. juni 2019. kl. 8.30-10.00
Det store bogsalg på Arden Bibliotek
Er du klar? Hvert år rydder vi op på hylderne, så vi kan få plads til alt det nye. Vi sælger ud af de kasserede materialer i forbindelse med Sommerfesten i Arden. Vi disker op med romaner, krimier, digte, dvd’er og faglitteratur, både til børn og voksne. Kom og gør et kup – der er alt mellem himmel og jord. 5 kr. pr. stk. eller fyld en pose for 50 kr.

Kulturhuset i Arden, Bluhmesgade 19, 9510 Arden, EAN 5798004230718

Nordjysk Webdesign ApS