Beklager, denne hjemmeside vises ikke korrekt i versioner af Internet Explorer, der er ældre end version 9.

Du bedes derfor opdatere din browser.

Kommende arrangementer

Tirsdag den 25. oktober 2016 - Torsdag den 16. marts 2017
Kulturtallerken fællesbillet
Under overskriften Kultur tallerken tilbydes 5 foredrag fordelt med 2 i efteråret og 3 i foråret, hvor hver aften starter med spisning, hygge og sang en times tid, efterfulgt af foredrag. Arrangementerne kan også købes enkeltvis.
Onsdag den 1. marts 2017
Barselscafé - Babymassage
Denne barselscafé står i nærværets tegn. Mia fra Arden Fysioterapi viser, hvordan du kan give din baby massage. Babymassage er et tilbud til dig, der ønsker at lære, hvordan du kan massere dit barn for at give det mere tryghed, glæde og velvære. Det kræver ingen tilmelding at være med.
Lørdag den 4. marts 2017
Friske nøgleringe
Trænøgleringe er ikke altid særlig seje. Men med Foam Clay bliver de pludselig meget fede. Vi laver seje og flotte nøgleringe, som kan peppe den triste skoletaske eller de kedelige nøgler op. Tilmelding er ikke nødvendigt – men en god ide, hvis du vil være sikker på at du kan være med. For børn i alle aldre.
Fredag den 10. marts 2017
Burnin Red Ivanhoe - jubilæums tour
I 2017 har Burnin Red Ivanhoe i 50 år været et fast begreb i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven.
Onsdag den 15. marts 2017
Hvordan man bliver borgmester
I år er H.C.Maarup vores gæstetaler og emnet er: Hvordan man bliver borgmester. Baggrund og tilfældigheder der førte til jobbet som Mariagerfjord Kommunes første borgmester. Efter en kaffepause afholdes ordinær generalforsamling. Alle er velkommen. Gratis for medlemmer.
Torsdag den 16. marts 2017
Kaare R. Skou om dansk politik
Kulturtallerken - mad, musik og foredrag. Journalist Kaare R. Skou er en af landets største autoriteter, hvad angår dansk politik og hvad der sker på Christiansborg. Han beretter om arbejdsformen på Borgen, kommer lidt ind på den politiske situation netop nu, og fortæller om hans syn på danskernes forhold til de politiske partier. Og han leverer både nogle af de kendte og ukendte anekdoter.
Torsdag den 23. marts 2017
Så' det
En opfølgning på kabareten fra 2014 ”Hvor kom den fra”. Tre Reumertnomineringer er det blevet til, men Jacob Morild kan ikke bare slappe af. Verden er blevet større… eller...? Men vejret er da blevet varmere og det er da altid noget… eller? Information har i en anmeldelse kaldt Jacob Morild ”Vor tids mest præcise samfundsrevser”, og Jyllandsposten skrev: ”Han giver de fleste stand-upper baghjul”.
Fredag den 24. marts 2017
Voksenkoret synger
Voksenkoret ved Arden Kirke synger. Vi dækker op ved små runde borde. Der serveres kølig hvidvin eller vand med snacks. Billetter kan købes på Himmerlandsbilletten eller ved indgangen.
Fredag den 31. marts 2017
Stik mig en muse
En drøm af en cabaret! Muser fra alle tider mødes. Et møde med fortiden, nutiden, fremtiden. Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat. Skuespillerinde-ensemblet "De Damer" tager dig med ind i en verden, hvor kendte melodier får nyt liv, mens guder, kvinder, mænd, kærligheden og selveste demokratiet står for skud.
Lørdag den 1. april 2017
Søde Påskefiltdyr
Med pladefilt og uld finder vi sy-nålen frem og laver de sødeste påske-filtdyr på Arden Bibliotek. Påske-filtdyrene kan bruges som pynt til værelset - men de kan også bruges i en god leg. Tilmelding er ikke nødvendigt – men en god ide, hvis du vil være sikker på at du kan være med. For børn i alle aldre.
Lørdag den 1. april 2017
Finn Herum - fernisering og koncert
Finn Herum er født og opvokset på Samsø i den lille landsby Nordby. Helt fra han var dreng, har han været fascineret af Havet og Himlen, derfor har mange af hans billeder dette motiv. Han har arbejdet som dekoratør, indretningsarkitekt og teatermaler i ca. 45 år og er nu pensioneret og aktiv kunstmaler. Musikuniverset leverer musikken.
Onsdag den 5. april 2017
Barselscafé - Barnets første tænder
Klinikassistent Mona Lauersen fra tandplejen kommer og fortæller om barnets første tænder, og hvordan man passer og plejer dem. For hvornår skal man begynde at børste dem? Og hvornår kan man give babyen mad, som ikke er mos? Der vil både være tid til at få ny viden om småbørns tænder og til at få stillet sin spørgelyst. Tilmelding er ikke nødvendigt.
Fredag den 7. april 2017
H. P. Lange & Band
I mere end 30 år har H. P. Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne. Nu er han aktuel med en helt ny cd - Travelling Man Blues.
Torsdag den 27. april 2017
Peter Belli - sidste tour
Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og kørt et ukendt antal kilometer rundt i landet for at optræde for publikum. Fødselsattesten siger 1943 – og i en alder af efterhånden 73 år, har Peter Belli besluttet sig for at skrue ned for tempoet. Men først efter endnu en stor tour rundt i Danmark.

Kulturhusets EAN 5798004230718

Nordjysk Webdesign ApS