Beklager, denne hjemmeside vises ikke korrekt i versioner af Internet Explorer, der er ældre end version 9.

Du bedes derfor opdatere din browser.

Kommende arrangementer

Tirsdag den 5. september 2017 - Tirsdag den 17. april 2018
Bridge
Der spilles bridge hver tirsdag. Alle er velkommne. Henvendelse til Ivar Salomonsen 40 56 17 80.
Tirsdag den 5. september 2017 - Tirsdag den 24. april 2018
Strikkecafe
Tirsdage i lige uger fra tirsdag den 5. september 2017 kl. 19.00 - 21.00 i Kulturhuset i Arden. Det bliver aftener, hvor strikkende og hæklende mødes. Vi kan inspirere hinanden, udveksle ideer og teknikker og selvfølgelig snakke og hygge over pindene. Henvendelse til Jette Gahms 51 90 23 96.
Torsdag den 14. september 2017 - Torsdag den 14. december 2017
Lancier
Torsdag den 14. september kl. 19.30 – 21.00 i Kulturhuset i Arden Afvikles 14/9 – 28/9 – 26/10 – 9/11 – 7/12 – 14/12 Vi danser lancier – 5 de ture – samt andre lette danse. Der er instruktør og levende musik. Henvendelse til Gerda Toft 30 22 81 33.
Lørdag den 16. december 2017
Nissemor og Kanelia i julenød
En juleforestilling med Louise Schouw Teater med masser af julehygge. Nissemor og Kanelia er på besøg for at sige glædelig jul, da Julemanden pludselig ringer. Julemanden fortæller, at alle nisserne på legetøjsværkstedet er gået i stå, så julen må aflyses, for der bliver ingen julegaver. Men så går Nissemor og Kanelia i aktion... For børn mellem 3 og 7 år. Både børn og voksne skal købe billet.
Lørdag den 6. januar 2018
Nytårskur og udstilling i Kulturhuset
Traditionen tro holder vi igen i år nytårskur i Kulturhuset. De lokale kunstnere udstiller malerier, og vi benytter anledningen til at ønske hinanden et godt nytår. Joe's spillemænd spiller dejlig folkemusik. Alle er velkomne.
Lørdag den 13. januar 2018
Familielørdag: Strikkeworkshop
Hyggelig strikkeworkshop med Rinette Thorsted Jensen fra Vebbestrup. Rinette hjælper alle børn med at komme i gang, og hun sørger for både strikkepinde og garn, sjove og nemme opskrifter. Øvede strikkere er også meget velkomne til at være med og lære fra sig ud i strikkekunsten. For børn fra 8 år.
Onsdag den 17. januar 2018
Peter Søvad - Syng-med foredrag
Poul Henningsen var hele livet igennem mere produktiv som tekstforfatter, end vi husker i dag. En af hans allerfornemste fortolkere var Olivia Marie Olsen, som egentlig skulle have været kontordame på Nobels Tobaksfabrik, men under navnet Liva Weel blev hun en af Danmarks få helt store divaer. Vi får PH's og Livas livshistorier og synger undervejs et udvalg af PHs sange. (Kulturtallerkenen)
Torsdag den 18. januar 2018
NT - flexkørsel, rejsekort m.m.
Julie Hyldgaard Madsen fra NT kommer og fortæller om de forskellige kørselsordninger som findes og hvordan du kan bruge dem. Gratis entre. Kaffe og kage koster 30 kr.
Torsdag den 25. januar 2018
Strikkeworkshop for børn
Hyggelig strikkeworkshop med Rinette Thorsted Jensen fra Vebbestrup. Rinette hjælper alle børn med at komme i gang, og hun sørger for både strikkepinde og garn, sjove og nemme opskrifter. Øvede strikkere er også meget velkomne til at være med og lære fra sig ud i strikkekunsten. For børn fra 8 år.
Tirsdag den 30. januar 2018
Charlotte Rørth - Vi mødte Jesus
Charlotte Rørth har haft overvældende succes med bogen ”Jeg mødte Jesus”. I 2017 udgav hun ”Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved” med bidrag fra flere end 75, der har haft oplevelser, men også fra dem, der forsker i dem. Hør hende fortælle om oplevelserne, og om hvorfor det er så vigtigt at have et fællesskab, hvor vi kan tale om det guddommelige; det, der er så svært at finde ord for.
Torsdag den 1. februar 2018
Tim Lothar & Mojo Working
Varm og svedig blues aften med Tim Lothar og det ungarske blues band Mojo Working. Tim Lothar er ikke "just another bluesman". Han er kendt for sine historiefortællinger og sine egne sange, og dette gør ham til en interessant og meget personlig kunstner - en storyteller. Han er lige nu en af DK’s aller skarpeste og mest respekterede bluesmusikere.
Lørdag den 3. februar 2018
Ester Haderup
Der stod ikke skrevet i Ester Haderups barndomsforløb i Vestjylland, at hun kunne vælge at blive kunstner. Hun har malet og tegnet, så længe hun kan huske. Det var dog først i 30-års alderen, at hun begyndte at tage denne kreative side alvorlig, da hun fik mulighed for at følge et kursus ved Aarhus Kunstakademi.
Tirsdag den 6. februar 2018
Lisbeth Zornig vrede er mit mellemnavn
Følg med Lisbeth Zornig Andersen på en rejse gennem et Underdanmark, der er skjult for de fleste – et sted, hvor normløsheden hærger, med vold, druk og seksuelle overgreb. Hør hvordan de voksne og systemerne svigtede, mens nogle få af hverdagens helte greb ind, og hjalp Lisbeth til at finde en vej ud af en barndom i helvede til et voksenliv med uddannelse og familieliv. (Kulturtallerkenen).
Torsdag den 8. februar 2018
Når hørelsen bliver svagere
Der kommer en konsulent fra Institut for Syn og Hørelse, som fortæller hvad man gør, når hørelsen begynder at svigte. Hvordan får man høreapparat - og hvad kan man forvente af et høreapparat? Kaffe og kage koster 30 kr.
Mandag den 12. februar 2018 - Fredag den 16. februar 2018
DIY: Mini-katapult
På Mariagerfjord Bibliotekerne kan du i vinterferien lave din helt egen katapult, som du må få med hjem! Vi leverer materialerne og du bygger og hygger. Katapulterne laves af ispinde, og skytset er små kugler i et blødt materiale. Rigtig god byggelyst. Hvert barn må lave én katapult. børn under 6 år kun i følge med en voksen. Aktiviteten tilbydes i hele uge 7 i bibliotekernes betjente åbningstid.
Søndag den 18. februar 2018
Rebild spillemandsgruppen
Rebild spillemandsgruppen med folkedans. Der kommer 12-14 musiker og et par folkedanser. Der er lettere folkedans for alle deltagerne - med instruktør. Der serveres kaffe og kage.
Fredag den 23. februar 2018
Rikke Bruhn Kvartet
Rikke Bruhn er en sangerinde med mange facetter, og en utrolig kraftfuld stemme og udstråling. Hendes intense og stærke versioner af klassikere i bl.a. Country og Bluesgenren, kryber helt ind under huden. Hun synger sine favoritter med Dylan og Cohen, som var det hendes egne. Denne aften bl.a. med sin faste sidemand, hammondtroldmanden Pallle Hjorth.
Lørdag den 10. marts 2018
Hans Theessink & Knud Møller
Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller.” Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert.
Lørdag den 10. marts 2018
Familielørdag: Gækkebreve
Slip fantasien og saksen løs – og vær med i konkurrencen om at vinde et lækkert påskeæg. Vi har alle materialerne, så kom og klip et gækkebrev og find et sjovt vers at skrive på. Alle deltagere er med i konkurrencen - så husk at skriv navn og telefonnummer bagpå gækkebrevet. Vi trækker to vindere blandt de udstillede gækkebreve, og vinderne får direkte besked pr. telefon. Workshop for børn fra 5 år.
Torsdag den 15. marts 2018
Lynge Jakobsen Fra Champions League ..
Det er de færreste, der kommer ud på en rejse, som den Lynge Jakobsen har været på. Fra en opvækst i et af Aalborgs arbejderkvarterer arbejdede han sig op som sportslig leder for en af Danmarks største fodboldklubber. Nu laver han frivilligt arbejde for at hjælpe børn og unge i Aalborg Øst. (Kulturtallerkenen)
Fredag den 23. marts 2018
Arden Voksenkor synger
Voksenkoret i Arden synger. Vi dækker op med små runde borde. Der serveres kølig hvidvin eller vand - med snacks. Biletter kan købes ved indgangen eller på Himmerlandsbilletten.
Mandag den 26. marts 2018 - Tirsdag den 27. marts 2018
Påske Værksted
Kom ind på biblioteket og lav flotte og festlige krea-ting til Påske. Det bliver garanteret flot! Helt sikkert noget med farverige fjer og måske lidt glimmer? Eller hvad med en uhyggelig påskehare med hugtænder? Du bestemmer helt selv! Vi sørger for materialerne og du sørger for de gode ideer. Kun i bibliotekets betjente åbningstid. Børn under 6 år kun i følge med en voksen.
Tirsdag den 3. april 2018
A snowball´s chance in hell
Med inspiration fra 1920’ernes ikoniske stumfilm og datidens store økonomiske og sociale omvæltninger, skaber DON GNU en intim, underholdende og stærk forestilling, hvor dans, video og musik spiller sammen. En vovet leg, der udfordrer forholdet mellem virkelighed og fiktion, drømme og tragedier, venner og fjender.
Lørdag den 7. april 2018
Birthe Kjærsgaard
Birthe Kjærsgaard har levet af sin kunst siden 1974 og har deltaget i flere censurerede udstillinger. Hun har arrangeret og holdt malekurser i Grækenland og Spanien siden år 2000. Hun har lavet en række udsmykningsopgaver – bla. 4 store Johannes V. Jensen malerier i Rådhuscenteret i Farsø samt et kunstprojekt i Sigulda i Litauen.
Lørdag den 14. april 2018
Sprælske farver og grafiske mønstre
Kom og hør om hvordan du sætter sprælske farver sammen til dit garnarbejde, og om ikke altid at tage det sikre valg. Mie Firring Christensen er kendt for sit grafiske univers inden for strik, og har udgivet bogen "Spektakelstrik" med sjove og finurlige modeller til børn. Eftermiddagen giver inspiration og gode råd til alle der arbejder med garn, og både garvede og begyndere er velkomne.
Lørdag den 12. maj 2018
Sebastian - solo
En koncert med Sebastian er i en klasse for sig – han tryllebinder sit publikum og i samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige guitarspil forenes og sammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes.

Kulturhuset i Arden, Bluhmesgade 19, 9510 Arden, EAN 5798004230718

Nordjysk Webdesign ApS