Beklager, denne hjemmeside vises ikke korrekt i versioner af Internet Explorer, der er ældre end version 9.

Du bedes derfor opdatere din browser.

Kommende arrangementer

Mandag den 15. april 2019 - Mandag den 22. april 2019. kl. 10.00
Æggebingo
På biblioteket er vi blevet lidt påske-plim. Vi har sammen med påskeharen gemt en masse bingoæg rundt mellem hylder og bøger. Hvert æg har et nummer, der skal krydses af på en bingoplade. Jagten begynder d. 15. april og varer hele påskeugen. Der er en præmie på spil, måske bliver du den heldige vinder af det sjove æggebingo. Du kan deltage både i den betjente og selvbetjente åbningstid.
Mandag den 3. juni 2019 - Fredag den 30. august 2019
Sommerferiebamsen
Vores biblioteksbamse keder sig utroligt og vil rigtig gerne se verden. Lån bamsen med på ferie og tag et billede sammen med, eller af bamsen, der hvor du holder ferie. Skulle du ikke være heldig, at låne biblioteksbamsen med på ferie, kan du stadig være med. Du tager bare din egen bamse med og gør det samme. Vi vælger en vinder blandt de sjove, fine og finurlige billeder i sender til os.
Lørdag den 15. juni 2019. kl. 8.30-10.00
Det store bogsalg på Arden Bibliotek
Er du klar? Hvert år rydder vi op på hylderne, så vi kan få plads til alt det nye. Vi sælger ud af de kasserede materialer i forbindelse med Sommerfesten i Arden. Vi disker op med romaner, krimier, digte, dvd’er og faglitteratur, både til børn og voksne. Kom og gør et kup – der er alt mellem himmel og jord. 5 kr. pr. stk. eller fyld en pose for 50 kr.
Tirsdag den 29. oktober 2019. kl. 20.00
Peter og Palle - Alene i verden
Peter Sommer - et af de varmeste navne på den aktuelle danske musikscene tager turen fra Orange Scene på Roskilde Festival til Kulturhuset. Denne gang i en eksklusiv duo-konstellation med pianisten og hammondvirtuosen Palle Hjorth.

Kulturhuset i Arden, Bluhmesgade 19, 9510 Arden, EAN 5798004230718

Nordjysk Webdesign ApS