Beklager, denne hjemmeside vises ikke korrekt i versioner af Internet Explorer, der er ældre end version 9.

Du bedes derfor opdatere din browser.

Kommende arrangementer

Mandag den 19. juni 2017 - Mandag den 14. august 2017
Sommerferiebogen 2017
Sommerferiebogen er et tilbud fra børnebiblioteket til dig. For at være med, skal du være mellem 6 og 16 år og bo i kommunen. Du låner 5 bøger på biblioteket og læser dem i løbet af din sommerferie. Bagefter udfylder du et læsebevis, som du afleverer personligt i den betjente åbningstid. Når du afleverer dit læsebevis, får du en spændende bogpræmie. Kom på biblioteket og hør mere.
Torsdag den 21. september 2017
Geilsk - 10 år med strikdesign
Mød Bente Geil, hør hende fortælle om 10 år som strikdesigner og se de mange modeller fra jubilæumsbogen STRIK FOR SYV SYTTEN. Hør om teknikker, garn, kroppe og kællinger – alt tilsat en god portion humor. Medbring dit strikketøj, bedsteveninden og den gode vilje. Arrangeret af Kulturhusforeningen, Ældresagen i Arden og Mariagerfjordbibliotekerne.
Fredag den 29. september 2017
Grarup All Stars - soul i topklasse
Margrethe Grarups enestående vokal i spidsen for et drømmehold med superekvilibristen Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Krebs/Falch og Savage Rose, Niels Mathiasen fra Gnags’s soulfyldte sax, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensens bundsolide groove og Esben Bach’s virtuose trommespil.
Torsdag den 12. oktober 2017
Finn Slumstrup - Arden et magisk sted
”Arden er et magisk sted”- således har Finn Slumstrup – tidligere højskolelærer, radiochef, forfatter m.m. – karakteriseret sin fødeby, hvor han boede de første 6 år af sit liv og siden tilbragte mange og lange ferier hos morfar og mormor i Ellemose’s slagterbutik på Mejerivej. Udtalelsen bundede bl.a. i de kvaliteter, som den lille stationsby og det nære samfund rummer. (Kulturtallerkenen)
Onsdag den 25. oktober 2017
De Åndsvages Historie
Vagn Aage Laustsen født i Arden, fortæller om sin tid på Anstalten i Vodskov, hvor han kom som plejeelev og blev i ca. 57 år. Der vil blive vist en kort film, og i pausen vil der blive serveret kaffe og brød. Alle er velkomne.
Lørdag den 28. oktober 2017
Slåbrock Trio - nordjysk lune
Legendariske Slåbrock Band var verdensberømt i Nordjylland og i resten af Danmark i 70'erne og indtil opløsningen i 1984. Nu har frontfigur Keld Torbjørn genoplivet bandet som en trio, som optræder både med nye lune og skæve numre samt alle de gode gamle hits ”To gears Diesella”, ”Truckdrøwe Maj” og ”Er min ring mon for stram til din finger”.
Onsdag den 15. november 2017
Georg og Tamara Julin - Den 4. alder
Statistikerne peger på at vi i snit lever 21 år længere og hvad vil vi så bruge den ekstra tid til? Og hvordan kan vi forberede os til at få en så god kvalitetstid, som overhovedet muligt, ud af de ekstra år? Georg og Tamara Julin taler om både kost, motion, bolig, sjæl, legeme, jura og økonomi – og om vi har råd til at lade være med at forberede os – på det hele! (Kulturtallerkenen)
Fredag den 17. november 2017
James Taylor by Kaspersen,Vuust & Fogh
James Taylor har med sange som “Shower the People”, “Fire and Rain” og ikke mindst fortolkningen af Carole Kings “You’ve got a friend” placeret sig blandt de helt store amerikanske sangskrivere. Jan Kaspersen, Peter Vuust og Kristian Fogh har fundet sammen i deres fælles forkærlighed for James Taylor for at formidle hans store sangkatalog til publikum.
Søndag den 26. november 2017
Musikbutikken - Musikalsk Åbent Hus
Musikalsk eftermiddag i samarbejde med Himmerlands Folkemusikskole. Alle musikalske indslag er velkomne. Kom, lyt og vær med til festligt sammenspil og fællessang. De tre erfarne musikere Klaus Pindstrup, Stefan Groot og Klaus Thrane er musikalske værter. De sammensætter dagen, ud fra hvem der møder op, og de spiller med efter ønske og behov. Så tag dit instrument og vær med.
Fredag den 8. december 2017
Jane & Shane - julekoncert
Kom i julestemning når Jane & Shane inviterer på en hjertevarm koncert med nye og traditionelle julesange fra Irland, England og Skandinavien. Jane & Shane hører til blandt de mest populære navne på den danske musikscene. En forrygende, velspillende og charmerende duo, der altid er garant for en god koncert, uanset hvor de spiller!
Lørdag den 16. december 2017
Nissemor og Kanelia i julenød
En juleforestilling med Louise Schouw Teater med masser af julehygge. Nissemor og Kanelia er på besøg for at sige glædelig jul, da Julemanden pludselig ringer. Julemanden fortæller, at alle nisserne på legetøjsværkstedet er gået i stå, så julen må aflyses, for der bliver ingen julegaver. Men så går Nissemor og Kanelia i aktion... For børn mellem 3 og 7 år. Både børn og voksne skal købe billet.
Onsdag den 17. januar 2018
Peter Søvad - Syng-med foredrag
Poul Henningsen var hele livet igennem mere produktiv som tekstforfatter, end vi husker i dag. En af hans allerfornemste fortolkere var Olivia Marie Olsen, som egentlig skulle have været kontordame på Nobels Tobaksfabrik, men under navnet Liva Weel blev hun en af Danmarks få helt store divaer. Vi får PH's og Livas livshistorier og synger undervejs et udvalg af PHs sange. (Kulturtallerkenen)
Tirsdag den 6. februar 2018
Lisbeth Zornig vrede er mit mellemnavn
Følg med Lisbeth Zornig Andersen på en rejse gennem et Underdanmark, der er skjult for de fleste – et sted, hvor normløsheden hærger, med vold, druk og seksuelle overgreb. Hør hvordan de voksne og systemerne svigtede, mens nogle få af hverdagens helte greb ind, og hjalp Lisbeth til at finde en vej ud af en barndom i helvede til et voksenliv med uddannelse og familieliv. (Kulturtallerkenen).
Torsdag den 15. marts 2018
Lynge Jakobsen Fra Champions League ..
Det er de færreste, der kommer ud på en rejse, som den Lynge Jakobsen har været på. Fra en opvækst i et af Aalborgs arbejderkvarterer arbejdede han sig op som sportslig leder for en af Danmarks største fodboldklubber. Nu laver han frivilligt arbejde for at hjælpe børn og unge i Aalborg Øst. (Kulturtallerkenen)

Kulturhusets EAN 5798004230718

Nordjysk Webdesign ApS