Beklager, denne hjemmeside vises ikke korrekt i versioner af Internet Explorer, der er ældre end version 9.

Du bedes derfor opdatere din browser.

Kommende arrangementer

Fredag den 31. marts 2017
Stik mig en muse
En drøm af en cabaret! Muser fra alle tider mødes. Et møde med fortiden, nutiden, fremtiden. Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat. Skuespillerinde-ensemblet "De Damer" tager dig med ind i en verden, hvor kendte melodier får nyt liv, mens guder, kvinder, mænd, kærligheden og selveste demokratiet står for skud.
Lørdag den 1. april 2017
Søde Påskefiltdyr
Med pladefilt og uld finder vi sy-nålen frem og laver de sødeste påske-filtdyr på Arden Bibliotek. Påske-filtdyrene kan bruges som pynt til værelset - men de kan også bruges i en god leg. Tilmelding er ikke nødvendigt – men en god ide, hvis du vil være sikker på at du kan være med. For børn i alle aldre.
Lørdag den 1. april 2017
Finn Herum - fernisering og koncert
Finn Herum er født og opvokset på Samsø i den lille landsby Nordby. Helt fra han var dreng, har han været fascineret af Havet og Himlen, derfor har mange af hans billeder dette motiv. Han har arbejdet som dekoratør, indretningsarkitekt og teatermaler i ca. 45 år og er nu pensioneret og aktiv kunstmaler. Musikuniverset leverer musikken.
Onsdag den 5. april 2017
Barselscafé - Barnets første tænder
Klinikassistent Mona Lauersen fra tandplejen kommer og fortæller om barnets første tænder, og hvordan man passer og plejer dem. For hvornår skal man begynde at børste dem? Og hvornår kan man give babyen mad, som ikke er mos? Der vil både være tid til at få ny viden om småbørns tænder og til at få stillet sin spørgelyst. Tilmelding er ikke nødvendigt.
Fredag den 7. april 2017
H. P. Lange & Band
I mere end 30 år har H. P. Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne. Nu er han aktuel med en helt ny cd - Travelling Man Blues.
Torsdag den 27. april 2017
Peter Belli - sidste tour
Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og kørt et ukendt antal kilometer rundt i landet for at optræde for publikum. Fødselsattesten siger 1943 – og i en alder af efterhånden 73 år, har Peter Belli besluttet sig for at skrue ned for tempoet. Men først efter endnu en stor tour rundt i Danmark.

Kulturhusets EAN 5798004230718

Nordjysk Webdesign ApS