Beklager, denne hjemmeside vises ikke korrekt i versioner af Internet Explorer, der er ældre end version 9.

Du bedes derfor opdatere din browser.

Kommende arrangementer

Mandag den 21. maj 2018 - Onsdag den 20. juni 2018. I bibliotekets åbningstid når Salen er ledig
Gensyn med Lorries engle
Lorraine Coffey er irsk, spirituel kunstner, forfatter og billedhugger, der kommunikerer med engleverdenen. Jette Mortensen og Tankefeltet har en stor privat samling af Lorraines værker som nu kan opleves i Arden, som det eneste sted i Danmark.
Torsdag den 6. september 2018. kl. 19.00
Kan litteraturen forandre os?
Læs for livet, siger litteraturanmelder Liselotte Weimer. Hun tager temperaturen, pulsen og hjerteslaget på ny dansk litteratur. Og spørger: hvad siger den nye litteratur om vores liv og død, tro og drømme netop nu. Har den noget afgørende at fortælle om os selv og verden. Ja, har den ligefrem et budskab? Og tør vi lade os forandre? Liselotte Weimer er anmelder på weekendavisen.
Lørdag den 6. oktober 2018. kl. 20.00
SPJustFrost - live 2018
SPJUSTFROST tager endnu en gang på danmarksturné. Efter mange års pause, er De Tre Musketerer ud i svedig “New Orleans-stemning” atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse. Nu er tiden så kommet til endnu en gang, at forene kræfterne og vælte de danske spillesteder- og klubber med deres utrolige smittende musikglæde og deres fantastiske sammenspil.
Torsdag den 11. oktober 2018. kl. 20
Allan Olsen - solo
Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum - måske især på de mindre og mere intime scener, som i Kulturhuset.
Fredag den 9. november 2018. kl. 20.00
Tørfisk
Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.
Fredag den 30. november 2018. kl. 20.00
Hanne Boel
Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’.
Tirsdag den 4. december 2018. kl. 15.30
Den store Nisseprøve
Nis og Nisse Sisse skal i nisseskole og bestå den store nisseprøve for at kunne beholde deres røde nissehuer. Dumper de, må de i stedet bære den grønne nissehue, og det er enhver nisses skræk at skulle ende sine dage som grøn havenisse. Men det er altså lidt svært at sidde stille… En sjov og interaktiv juleforestilling proppet med skønne julesange. For børn i alderen 4-10 år – og deres forældre.
Tirsdag den 11. december 2018. kl. 19.00
Strikketøjets små detaljer
Lise Vaaben lærer fra sig af gode og brugbare teknikker, der både pynter og giver dit strikketøj et flot finish. Vi arbejder med montering, kanter, knaphuller, opslags- og aflukningskanter og forskellige versioner af vendestrik. Udover strikkepinde og garn til prøver, er det er en god ide at medbringe 4 strikkede lapper, som ikke er lukket af - 2 i retstrikning og 2 i glatstrikning.

Kulturhuset i Arden, Bluhmesgade 19, 9510 Arden, EAN 5798004230718

Nordjysk Webdesign ApS