Beklager, denne hjemmeside vises ikke korrekt i versioner af Internet Explorer, der er ældre end version 9.

Du bedes derfor opdatere din browser.

Aktiviteter

Tirsdag den 1. januar 2019 - Tirsdag den 31. december 2019
Stolemotion

Deltagerne i stolemotion mødes tirsdag formiddag. Det er for alle der gerne vil have motion uanset om du sidder i kørestol eller har andre besværligheder. En formiddag med hyggeligt samvær, kaffe og en sang og så selvfølgelig motion.

 

Onsdag den 2. januar 2019 - Tirsdag den 31. december 2019
Bridge

Bridgeklubben mødes en gang ugentligt i foråret og efteråret. Kontakt Ivar Salomonsen tlf. 98561780 hvis du vil vide mere. Arrangør: Ældresagen

I efteråret har du også mulighed for at tilmelde dig til undervisning.

Torsdag den 1. august 2019 - Tirsdag den 31. december 2019
Judiths læsekreds

Vi kommer fra Rold, Aalborg og Arden for at mødes en gang om måneden omkring bøgerne.

Da vi startede med det første spæde pip, blev vi mødt med en overvældende interesse og støtte fra biblioteket. Ja, vi blev endda inviteret med til Ordkraft i Nordkraft og vandt adgang til at møde en forfatter.

Den velkomst var med til at ryste gruppen sammen. Og biblioteket står stadig her mere end et år efter klar med støtte og stabler af bøger. Det er så dejligt!!

Som gruppe har vi udviklet nogle traditioner. Fx holder vi midsommerbål på Stabelpladsen med øl, kager og månedens bog. Sidste år havde vi inviteret en forfatter med og håber, at det vil lykkes at finde en ny forfatter igen i år.

Vi mødes også til solopgang, morgenkaffe og digtoplæsning ved Store Økssø mens de lyse nætter stadig er over os.

Det er utroligt inspirerende - både for gruppens garvede læsere af skønlitteratur og for dem af os, der mest plejer at læse faglitteratur - at være med i en gruppe. Vi oplever alle, at vi får glæden ved at læse bøger, som vi ellers aldrig nogensinde ville have fundet på at tage ned fra hylderne.

Selvom vi gerne tager hul på alvorlige problemstillinger affødt af bøgerne, så er der også megen latter, når vi er samlet!

Læsekredsen kan man kontakte Judith Frennung, judith@frennung.dk eller Inge Frandsen, ifr@km.dk.

Onsdag den 1. januar 2020 - Torsdag den 31. december 2020
Strikkecafé

Vi byder indenfor til hyggelige aftener, hvor vi mødes over pindene. Her kan vi inspirere hinanden, udveksle ideer og teknikker, samt for en god snak.

Mødetid: Tirsdage i lige uger kl. 19.00 - 21.00 (januar - maj og september - december)

Kontakt Jette Gahms, tlf. 51 90 23 96

Onsdag den 1. januar 2020 - Torsdag den 31. december 2020
Arden læsekreds

Arden Læsekreds har eksisteret siden efteråret 2006, og består af 8 "modne" kvinder. Vi læser en bog om måneden, og læser både ældre og nyere litteratur - meget varieret og spændende.

Det er biblioteket der skaffer bøgerne hjem til os, og udvælgelsen sker på demokratisk vis, hvor alle kan komme med forslag.

Der er kaffe/te, som vi skiftes til at medbringe. Den, der har kaffe med holder et lille oplæg om den aktuelle bog - herefter er der kommentarer efter tur. 

Mødetid: Sidste mandag i måneden kl. 19.00, undtagen maj - juli og december

Kontakt: Hanne Præst Jørgensen 29 46 34 68 og Erna Bach 40 54 18 74

 

Onsdag den 1. januar 2020 - Torsdag den 31. december 2020
Arden hæklegruppe

Vil du gerne hækle?

Vi er en gruppe der mødes og hygger os med hækletøjet. Om du nybegynder eller erfaren er uden betydning - vi inspirer og hjælper hinanden så godt vi kan.

Du medbringer selv kaffe/te eller hvad du har lyst til.

Mødetid: Tirsdag (lige uge) og onsdag (ulige uge) kl. 19.00 - 21.30 

Kontakt: Randi Borup Jensen, tlf. 61 54 83 43 eller mail randiborup@mail.dk

Onsdag den 1. januar 2020 - Torsdag den 31. december 2020
Sensetikøvelser ved Veronika Brandt

Hvordan har du det faktisk?

Sensetikøvelser er en række enkle kropsøvelser, som understøtter dit kropslige nærvær. De arbejder primært med fokus på tempo, vejrtrækning og grounding. Øvelserne arbejder på flere planer. Bla. gør de, at kroppen bedre kan regulere mellem hvile og aktivitet, bedre kan bearbejde de indtryk den får, afhjælper spændinger/smerter og hjælper kroppen med at regulere alle dens hormonsystemerne. Du vil derfor med stor sandsynlighed opleve at sove bedre, trække vejret bedre, få bedre fokus og alt, hvad der følger med at være i bedre kontakt med, hvordan du faktisk har det.

Øvelserne understøtter på et dybt plan dit kropslige nærvær med dig selv og dermed med at skabe bedre kontakt med dig selv- og dermed andre. Øvelserne vil være et redskab du kan tage med dig ud i din hverdag og er så simple, at de ingen forudsætninger kræver.

Mødetid: Mandage kl. 18:30 - 20.00

Kontakt: Veronika Brandt, tlf. 42 77 09 75

Onsdag den 8. januar 2020 - Onsdag den 25. marts 2020
Seniordans

Ældresagen holder i efteråret danseaftner for alle der har lyst. Der danses almindelig seniordans og folkedans. Der er instruktør og musik med klaver og violin.

Tilmeldning til Gerda Toft tlf. 30228133. Arrangør: Ældresagen

Kulturhuset i Arden, Bluhmesgade 19, 9510 Arden, EAN 5798004230718

 

Henvendelser vedrørende Arden Kulturhus:

 Lena Elise B. Green på tlf. 21 19 49 85 eller på mail

Nordjysk Webdesign ApS